Behandlingar

Microneedling


En microneedling där man med hjälp av en CE-märkt micropen, med 12 sterila nålar, penetrerar huden och skapar mikrokanaler där individuellt anpassade sterila serum slussas ner i huden. Behandlingen stimulerar och reparerar vävnaden, och ger samtidigt en ökad tillväxt av kollagen och elastin. För att boosta effekten avslutas alltid behandlingen med en anpassad mask. (60-90 min)

Pris: från 2 600 kr
(+500 kr vid behandling av händerna)

Kemisk peeling

En kemisk peeling, som med hjälp av olika typer av syror (AHA, BHA, PHA, TCA) stärker och förbättrar hudens tillstånd. Peelingen tar bort döda hudceller, tränger ner i huden och förbättrar strukturen. Behandlingen optimerar hudens näringsupptag och ökar lystern. Koncentrationen av den specifika syran samt pH-värdet avgör hur kraftfullt peelingen verkar, och eventuellt kan huden fjälla efter behandlingen.
Som avslutning läggs en lugnande och näringsrik mask anpassad efter dina behov. (45 min)

Pris från: 1 900 kr

Dermamelan intimbehandling

Behandlingen är unik och en av få som går att göra på alla hudtyper på FitzPatrick-skalan. Hyperpigmenteringar reduceras i underlivet samt i ljumskarna, och ger en uppljusande samt hudföryngrande effekt. Behandlingen görs på kliniken och följs sedan upp med hemvård. (90 min)

Pris: Pris: 6 000 kr

Skinboost signaturbehandling

En 90 minuter lång skräddarsydd behandling där vi behandlar ansikte, hals och dekolletage helt efter behov; tex reducering av ärr, linjer och porstorlek. Grundläggande rengöring, portömning, kemisk peeling, microneedling, kärlreducering med diatermi alternativt frysning av skin tags. Avslutas med en mask samt frans- och brynfärg. (90 min)

Pris: Pris: 4500 kr

Lyft och lyster

En mild peeling med glykolsyra och vitamin E och F, som sedan följs upp av en lätt microneedling och nedslussning av ett närande och återfuktande serum. Behandlingen avslutas med en mask samt en uppstramande och lystergivande ampull. Behandlingen minskar torrhetslinjer och ökar lystern. (45 min)

Pris: 1 600 kr

Acne-behandling

Inleds alltid med en noggrann konsultation för att kunna skräddarsy en individ-och behovsanpassad behandling. Daglig hemvård (och ev. medicinering utifrån hudläkares ordinering) mellan behandlingarna är avgörande för ett så bra resultat som möjligt. Om du äter Isotretinoin bör du vänta 6 månader efter att du avslutat kuren innan vi gör en acne-behandling. (60 min)

Pris: 1 500 kr/gång

Microneedling mot håravfall

Behandlingen stimulerar hårväxt och hårkvalitet. Bör utföras så fort man märker att hårväxten avtar. En kur om 6 gånger rekommenderas. (60 min)

Pris: 1 600 kr (6 gånger för 7900 kr)

PRX-T33

PRX är en revolutionerande behandling inom bio-revitalisering. TCA och väteperoxid interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som inte tidigare varit möjliga. Huden får en uppstramning, lyster, reducering av linjer och förminskade porer.
Behandlingen är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkan på huden. PRX-T33 ger både omedelbara och långsiktiga resultat. Produkten är medicintekniskt klassad (CE-märkt klass I) med internationellt patent. (45 min)

Pris: 1900 kr

Fransar och bryn

Färgning av fransar och bryn, brynplock och formning av bryn. (40 min)

Pris: 450 kr

Global Eyecon

En specialanpassad peeling som läggs i ögonområdet. Följs upp av ett anpassat serum som slussas ner med hjälp av microneedling. Behandlingen minskar linjer och svullnad kring ögonen, samt reducerar mörka ringar och pigmenteringar i området. Görs med fördel som kur om 3 gånger, med 2-3 veckors mellanrum för ett mer långvarigt resultat. (45 min)

Pris: 1800 kr
(4900 kr för 3 behandlingar)

Cosmelan pigmentbehandling

Behandlingen är unik och en av få som går att göra på alla hudtyper på FitzPatrick-skalan. Melasma, solskador samt postinflammatoriska hyperpigmenteringar (mörkare fläckar från tex acneärr) reduceras och behandlingen ger även en hudföryngrande och porförminskande effekt. För att uppnå resultat behöver du följa ett hembehandlingsprogram i minst 6 månader.

Pris från 6 500 kr (inkl produkter till ett värde av 3 700 kr samt återbesök)

Röda mattan behandling

Mesoéclat. En skräddarsydd peeling som neutraliseras med ett näringsserum, och avslutas med en steril mask. Behandlingen är direkt uppstramande, minskar linjer och ökar lystern. Väljer man att göra en kur om 5 gånger med 2 veckors mellanrum får man ett ännu mer hudföryngrande resultat. (45 min)

Pris: 1 800 kr (5 gånger för 7200 kr)

Örtpeeling/Herbs2peel

Herbs2peel är en beprövad och naturlig peelingmetod för optimal hudhälsa, baserad på en blandning av 100% ekologiska örter. Dess komposition är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar.
Örterna odlas på väl kontrollerade ekologiska odlingar, handplockas och tillreds exklusivt av Alex Cosmetic. Strikt hantering och noggrannhet garanterar örternas kvalitet. Dess unika sammansättning och blandning ger Herbs2peel möjlighet att behandla en rad olika hudtillstånd såsom acne. Ger även en hudföryngrande effekt. (60 min)

Pris: 1300 kr

Bokning

Genom att Klicka på knappen boka kommer du till min boka direkt sida där ser du direkt vilka behandlingar som finns tillgängliga och mina lediga tider. Efter bokning får du en bekräftelse skickad till din e-mail.
Eventuell avbokning sker senast 24h innan behandling, annars måste vi tyvärr debitera för tiden.

Konsultation

Boka en tid för en kostnadsfri konsultation, så lägger vi upp din skräddarsydda behandling utifrån dina behov.

Presentkort

Vad är väl lyxigare än att få en behandling som gåva? Ge bort ett presentkort där du väljer värde alternativt en specifik behandling.
Besök salongen eller boka här, så får du presentkortet skickat till dig.